fbpx

Private Dining

Private Dining

De bovenverdieping van ons pand is speciaal ingericht voor private dining. Het is een rustige, sfeervolle ruimte met grote ramen en voldoende mogelijkheid tot privacy.

Van formeel diner tot walking dinner en van borrel tot vergadering, u kunt voor alle gelegenheden bij ons terecht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee!

 

Parade Pollevie

De Parade Pollevie is een verrassingsmenu waarin onze chefs de mooiste gerechten van het moment voor u bereiden. U kunt kiezen tussen vier, vijf of zes gangen. Indien gewenst schenken we hier een bijpassend wijnarrangement bij.

De maximale capaciteit ligt rond de 50 gasten.

Walking Dinner

Het concept Walking Dinner hebben we ontwikkeld voor groepen die in een informele setting  bijeen willen komen om te dineren. Mensen bewegen zich vrij door de ruimte en krijgen een arrangement aan bits en bites geserveerd. We creëren een gezellige avond waarbij uw gasten niks tekort komen.

De maximale capaciteit ligt rond de 100 gasten.

Vergaderen

Onze private dining biedt een rustige maar intieme setting voor vergaderingen. Door de grote dakramen oogt de ruimte ruimtelijk en licht. Wij voorzien u van excellente koffie en desgewenst een verzorgde lunch.

Er is parkeergelegenheid op loopafstand aanwezig. Wilt u vergaderen buiten onze openingstijden om? We bespreken graag de mogelijkheden.