fbpx

Living flavours pop-up shop

Donderdag t/m zondag van 14.00 tot 19.00 uur

In de pop-up shop van Pollevie vind je huisgemaakte smaakmakers en de mooiste producten van onze exclusieve leveranciers.

De producten in de popup-shop zijn allemaal gemaakt met behulp van fermentatie. Dat wil zeggen dat er gisten, bacteriën en schimmels gebruikt zijn om smaak te ontwikkelen. Tijd speelt in al die processen een cruciale rol. Bovendien blijven de smaken zich steeds doorontwikkelen. Dat noemen we living flavours!

Kazen

Affineur Louis Klomp van Jokkmokk uit Eindhoven selecteert kazen met passie, respect voor natuur en vakmanschap. Zijn 10 mooiste kazen presenteert hij nu bij Pollevie. Bekijk het assortiment.

Wijnen

Kies uit onze feestelijke selectie van winterse wijnen. Advies nodig? Vraag het aan maître sommelier Otto van der Velde.

Smaakmakers

Chefs Martin en Marten hebben een aantal bijzondere smaakmakers bereid voor thuis. U kunt ze verwerken in gerechten, salades of borrelplanken. Ook kunt u terecht voor bijvoorbeeld huisgemaakte zuurkool met eigen(tijdse) twist, bisque of koolsalade.

Pollevie

Hofvijver 2b
5223MC, 's-Hertogenbosch
Parkeren kan het best in parkeergarage ”Het Paleiskwartier“,  uitgang zuid. Deze garage hanteert een laag tarief.

Openingstijden

U kunt uw bestelling woensdag t/m zondag tussen 17.00 en 19.00 uur ophalen bij ons restaurant. In het Paleiskwartier, Willemspoort, 't Zand en Vughterpoort wordt ook bezorgd.

Contact

Email: mail@pollevie.nl

Tel: 073 518 4646

Pollevie

Hofvijver 2b

5223MC, 's-Hertogenbosch

Parkeren kan het best in parkeergarage ”Het Paleiskwartier“, uitgang zuid. Deze garage hanteert een laag tarief.

Openingstijden

U kunt uw bestelling woensdag t/m zondag tussen 17.00 en 19.00 uur ophalen bij ons restaurant.

In het Paleiskwartier, Willemspoort, 't Zand en Vughterpoort wordt ook bezorgd.

Contact

Email: mail@pollevie.nl

Tel: 073 518 4646