fbpx

December specials

December is de maand van feest, gezelligheid en gastronomie! Of we u dit jaar nog mogen verwelkomen in ons restaurant blijft de vraag. Daarom heeft Pollevie naast het take-away-menu een aantal culinaire arrangementen voor thuis bedacht om van december toch een heerlijke maand te maken! 

Borrelbox voor pakjesavond

Speciaal voor het heerlijk avondje van Sinterklaas heeft Pollevie een borrelbox vol winterse heerlijkheden samengesteld. De borrelbox is te bestellen vanaf twee personen voor 4, 5 of 6 december en kost €28,50 per persoon.

Culinaire cadeaubox

Verras vrienden, familie of collega's met een heerlijke cadeaubox vol verrassende smaakmakers uit de keuken van Pollevie. Er is een box voor €32,50 en een voor €65,00. De (meeste) producten uit de cadeaubox zijn ook los te koop in ons restaurant. U kunt dus ook zelf een cadeau samenstellen.

Kerstdiner 2020

Met kerst koken onze chefs weer een verrassend en feestelijk menu, deze keer (ook?) voor thuis. Zowel het vegetarische als het niet-vegetarische hoofdgerecht is een klassieker met eigen(tijdse) twist: kalkoen voor vleesliefhebbers en Beet Wellington voor vegetariërs.

Pollevie

Hofvijver 2b
5223MC, 's-Hertogenbosch
Parkeren kan het best in parkeergarage ”Het Paleiskwartier“,  uitgang zuid. Deze garage hanteert een laag tarief.

Openingstijden

U kunt uw bestelling woensdag t/m zondag tussen 17.00 en 19.00 uur ophalen bij ons restaurant. In het Paleiskwartier, Willemspoort, 't Zand en Vughterpoort wordt ook bezorgd.

Contact

Email: mail@pollevie.nl

Tel: 073 518 4646

Pollevie

Hofvijver 2b

5223MC, 's-Hertogenbosch

Parkeren kan het best in parkeergarage ”Het Paleiskwartier“, uitgang zuid. Deze garage hanteert een laag tarief.

Openingstijden

U kunt uw bestelling woensdag t/m zondag tussen 17.00 en 19.00 uur ophalen bij ons restaurant.

In het Paleiskwartier, Willemspoort, 't Zand en Vughterpoort wordt ook bezorgd.

Contact

Email: mail@pollevie.nl

Tel: 073 518 4646