Martin Berkelmans Eigenaar & Chef Kok

In 2007 begon Martin Berkelmans in Pollevie. Stapje voor stapje heeft hij er steeds meer zijn eigen zaak van gemaakt. Gezellig, ongedwongen, origineel en van bijzondere kwaliteit.

Marten Verelst Chef Kok

Marten is net als Martin een gepassioneerd kok en heeft in fantastische keukens gewerkt zoals De Leest in Vaassen, FG Restaurant in Rotterdam, The Jane in Antwerpen en Noma in Kopenhagen....en nu...voor Pollevie!!! Kom het proeven!

Otto van der Velde MaƮtre-sommelier

Otto heeft een passie voor wijnen en wijn-spijs-combinaties. Hij heeft een voorliefde voor klassieke wijnen, maar kan u ook alles vertellen over de nieuwe trend van Vin Nature en Orange Wine.

Marleen Mathijssen gastvrouw

Marleen heeft net als Otto een passie voor wijnen, maar heeft daarnaast ook een verrassend alcoholvrij drankassortiment samengesteld van huisgemaakte limonades en cocktails.

Daniel & Deborah van Schijndel De Broodspecialist

De Broodspecialist is gespecialiseerd in het bereiden van verschillende broodsoorten op ambachtelijke wijze. Voor Pollevie wordt al het brood van de kaart op maat gebakken.

Geert en Joke van der Kaa Walnoothoevehoen

Het Hoevehoen is afkomstig van De Walnoothoeve in Hoeven. De hoenders kunnen daar naar hartenlust scharrelen in de weides rond de hoeve en worden pas na 10 tot 13 weken geslacht.

Eric Verhoeven Asperges uit Cromvoirt

Van begin maart tot eind juni worden de asperges geteeld op natuurlijke wijze zonder toevoeging van kunstmest of bestrijdingsmiddelen.

Marti van den Bogert en Willem van den Berg Sterregaard

Biologisch-dynamisch fruitteeltbedrijf de Sterregaard in Hedel is gespecialiseerd in oud-Hollandse vruchten. Naast fruit worden kleinschalig kruiden en groenten zoals asperges, snijbiet en rabarber gekweekt.

Eurotoques Vakgenoot

Euro-Toques is een vereniging van koks die staan voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten van goede kwaliteit.

Nederlands Gilde van Sommeliers Vakgenoot

Het Nederlands Gilde van Sommeliers is een beroepsvereniging van Sommeliers. Kennis en ervaring worden gedeeld tijdens proeverijen en wijnreizen.

Slow Food Vakgenoot

De Slow Food Chefs Alliantie is een netwerk van koks die zich sterk maken voor good, clean en fair food.

Dutch Cuisine Vakgenoot

Dutch Cuisine is een groep food professionals die de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart wil zetten voor een breed publiek.